GUESS WHO IS BACK?

 
Någonstans kanske det är lite konstigt, att börja blogga igen när många andra slutar. När bloggosfären minskar och det bara är de stora som håller sig kvar. När folket vill se korta inlägg/filmer istället för långa texter och snart kommer att föredra Vero istället för Instagram pga alla dess algoritmer. 
 
Samtidigt är det nog det jag lockas av. Kravlöst skrivande. Låta fingrarna dansa sådär över tangentbordet och få något utlopp för alla tankar som dagligen strömmar genom mitt huvud. Vara kreativ och skapa saker igen. För det är ingen hemlighet att jag saknar det. Trots att jag idag sitter som marknadsassistent hos Göteborgs största mäklarföretag där jag gör allt ifrån att jobba med Instagram, till content och statistik, till att skapa tavlor på Pinterest och skriva texter -så är det den personliga touchen jag saknar. 

Oh well, ni ska bara veta hur många gånger jag har skrivit ett liknande inlägg som detta för att sedan klicka bort det och skjuta tankarna åt sidan. Mitt senaste inlägg skrev jag våren 2016 (ja, har raderat allt det), när jag i princip låg på botten. Det gjorde på riktigt ont att läsa allt jag hade skrivit och därför försvann allt i soptunnan. En fasad som en betongmur men likt Berlinmuren föll även den till slut. Raserade totalt och jag kan nog helt ärligt säga att jag inte är samma person som jag var då. Oerhört mycket har hänt under dessa två år och självklart ska vi ta en liten recap. 
 
Så ja vänner, detta var då mitt första inlägg på två år. Plötsligt händer det eller något sådant. Känns roligt att göra ens lilla bebis levande igen. Detta var ju ändå mitt liv i åtta år. Galet.
 
Puss på er så hörs vi snart igen
 
 
Vardag | |
#1 - - Sätilaryttaren.se:

Åh vad roligt, välkommen tillbaka!

Svar: Tack! :)
Karin

Upp